Vakantiehuis Meppen

In Meppen, een klein boerendorpje in Drente op plm. 15 km. van Emmen staat aan de rand van het dorp ons HONDVRIENDELIJKE VAKANTIEHUIS.


Het is een 4-persoons huis op 2200 m2 eigen grond, volledig omheind. Doordat het deel uitmaakt van een  bosperceel  heeft u veel privacy. Vanuit de tuin zijn flinke wandelingen mogelijk en uiteraard is Drente de fietsprovincie van Nederland.

Het huis heeft CV en bevat: entrée, toilet, douche, L-vormige woonkamer met half open keuken, 2 slaapkamers (één 2-persoonsbed en één kamer met twee 1-persoons-bedden).

Verder is in het huisje aanwezig: koelkast, gasplaat, magnetron, een koffiezetapparaat en een Senseo, TV (kabel/digitaal), een wasmachine en een droger. Het huis heeft gratis internet.

Buiten vindt u een zonnig terras met tuinameublement. Uiteraard is er voldoende servies en bestek aanwezig, alsmede dekbedden en kussens. Het is wel noodzaak dat u uw eigen beddengoed en handdoeken meeneemt. Denkt u aan plaids voor de honden? Er is ook een bench aanwezig (in de schuur).


De huurprijs bedraagt voor het hoogseizoen per week € 445,00 (laagseizoen € 345,00). Deze prijs is excl. schoonmaakkosten (eenmalig €45).

Er is geen extra toeslag voor huisdieren.


Uw contact ter plaatse is de fam. Nijenbanning die vlakbij woont. Van uw boeking ontvangt u een bevestiging waarin de details beschreven worden.


Route: Bij Hoogeveen via de A37 ri. Emmen, na plm. 20 km. afslag Oosterhesselen. Twee rotondes: blijf Oosterhesselen volgen. Voorbij Oosterhesselen en na het plaatsbord “Meppen”: links, rechts, links, bocht naar rechts weg volgen bos in, daar rechtsaf naar Toenakkers 12.
Boekingen en info:                                             Skype: wimheyman

Stuur mij e-mail